Az Acılı Sarımsaklı Parmak Sucuk
Az Acılı Sarımsaklı Parmak Sucuk
Az Acılı Sarımsaklı Parmak Sucuk

Acılı Sarımsaklı Parmak Sucuk 175 g

175g - Sarımsaklı Acılı Fermente

 

Az Acılı ve Sarımsaklı Sucuk Severler İçin Tadı Damaklarında Kalacağı Doyurucu Bir Lezzet.

 

Kahramanmaraş’tan gelen yeni mahsul acı toz kırmızıbiberler, kendisine has baharat karışımı formülümü ile harmanlanır, Ege'nin Yerli Besi Danaların Etleri ile Antrikot ve Biftek ilave edilerek, baharat ile etin karışım işlemi sağlanır.

İmalat sürecinin, baharatlanmış eti kıyma aşamasında, bir lezzet vermesi için belirli miktarda tane Sarımsak ilave edilir.

Acı toz kırmızıbiberli ve sarımsak ilaveli, baharat şöleni ile hazırlanan dana eti ile beraber Fermente ederek imal edilen bu Geleneksel Fermente Türk Sucuğu Lezzetini, ister mangal keyfi ile ya da sofralarında afiyetle tadıp, güvenle tüketebilirler.

Çemen İçermez.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR