Başta Tarsus olmak üzere bu bölgede ve çevresinde 'Kaynar' adı verilen ve şerbet yapmakta kullanılan baharat karışımından üretildi, Fildişi Sahili ve Ghana orijinli kakao çekirdeklerinden elde edilen kitleyi ve Mersin bölgesi yaylalarından alınmış çiçek balını kullanarak bu çikolata çıkarıldı. İçindeki tüm baharatların uyumlu kokuları ve gerçek çikolatanın ağızda bıraktığı kadifemsi tad, benzersiz bir deneyim sunacaktır.
Kakao kitlesi, çiçek balı (%25), kakao yağı, tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, karabiber, muskat, yenibahar, havlıcan. Kakao kuru maddesi en az %75
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.