500g - Şirden Mayalı
Saganaki Kızartılmış Peynir Tarifi
Aldığınız peyniri bir parmak kalınlığında keserek hafif suya tutun, ıslanan peyniri una batırın isteğe göre una batırdıktan sonra yumurta ve susama batırabilirsiniz. Önceden kızdırılmış yağın içerisinde hafif kızarana kadar pişirin. yanmaması için sık aralıklar ile alt üst yapınız fazla kalması peynirin erimesine yol açabilir. Kızardıktan sonra servis tabağına koyduğunuz peynirin üzerine hafif zeytinyağı gezdirin, yanında limon, domates, maydanoz gibi süsler ile servis yapabilirsiniz. Yanında reçel çeşitleri ile farklı lezzetler oluşturabilirsiniz.
İÇİNDEKİLER : Pastörize inek sütü, Şirden mayası, Kaya tuzu, Çörek Otu
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.