Kemikli Dana Kaburga 500 Gr
Kemikli Dana Kaburga 500 Gr

Kemikli Dana Kaburga 500 Gr

Dananın 13 kemikten oluşan kaburga kısmının en değerli bölümü olan 3. ve 10. kemik arasından çıkarılan antrikotun hemen üzerindeki 7 kemikli dikdörtgen şekliındeki en lezzetli etlerden biridir. Özellikle fırında yapılması tavsiye edilir. 180 derecede 4-6 saat fırınlandıktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Dananın 13 kemikten oluşan kaburga kısmının en değerli bölümü olan 3. ve 10. kemik arasından çıkarılan antrikotun hemen üzerindeki 7 kemikli dikdörtgen şekliındeki en lezzetli etlerden biridir. Özellikle fırında yapılması tavsiye edilir. 180 derecede 4-6 saat fırınlandıktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR