Erken Hasat dönenimde zeytinler daha pembeye bile dönmeden elle toplanmakta ve en geç 4 saat içinde sıkım işlemine başlanmış olmaktadır. Soğuk Sıkımda; zeytin, vucut sıcaklığınızı bile aşmayan sıcaklıklarda sıkılır. Normal sıkımlarda zeytinyağı sizin sofranıza gelmeden 80 derece sıcaklığı görebilmektedir. Soğuk sıkımda, zeytinler düşük sıcaklıkla sıkılarak insan sağlığına faydalı degerler ısı ile temas ettirilmeden korunmaktadır.Depolama ve ambalajama aşamasında da aynı hassaiyet devam etmektedir.Kızartmalarda da kullanılabilmektedir.
Soğuk Sıkımda; zeytin, vucut sıcaklığınızı bile aşmayan sıcaklıklarda sıkılır. Normal sıkımlarda zeytinyağı sizin sofranıza gelmeden 80 derece sıcaklığı görebilmektedir. Soğuk sıkımda, zeytinler düşük sıcaklıkla sıkılarak insan sağlığına faydalı degerler ısı ile temas ettirilmeden korunmaktadır.Depolama ve ambalajama aşamasında da aynı hassaiyet devam etmektedir.Kızartmalarda da kullanılabilmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.