500g - Tam Yağlı
Taze kaşar peyniri yapmak için el değmeden sağılmış taze sütler sabah erkenden süt çiftliğinden mandıraya gelir. Gerekli kontrolleri yapılır. Süt pişirilir ve mayalanır. Maya tuttuğunda el becerisi ve özel kırım teknikleriyle teleme elde edilir, baskıya alınarak peynir altı suyu uzaklaştırılır. Sadece süt, maya ve tuz kullanılarak üretilir, herhangi bir mum tabakası ve koruyucu madde içermez.
İÇİNDEKİLER : Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, emüsifiye tuzlar
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.