500 Gr
Amasya ve Kırşehir'in gezen yerli ırk dana etinden çift çekim yapılmakta ve kaburga bölümü kullanılmaktadır. %15-%20 yağ oranına sahiptir. Sipariş notuna eklediğiniz takdirde tercihinize göre tek çekim olarak da hazırlanabilir. Kıymalarımız teslimatın yapılacağı gün taze çekilip paketlenmektedir.
Gezen yerli ırk dana etinden çift çekim yapılmakta ve kaburga bölümü kullanılmaktadır. %10-%15 yağ oranına sahiptir. Sipariş notuna eklediğiniz takdirde tercihinize göre tek çekim olarak da hazırlanabilir. Kıymalarımız teslimatın yapılacağı gün taze çekilip paketlenmektedir.
Amasya ve Kırşehir'in gezen yerli ırk dana etinin kol ve but kısmından hazırlanmaktadır. Tencere yemekleri için uygundur. Sinirleri ve zarından ayıklanmış olarak pişirilmeye hazırdır.
Dana kaburgadan hazırladığımız kemikli parça etler yemeklerinizin lezzetine lezzet katar. Tencere yemekleri için idealdir.
Dana bonfilenin göbek kısmından ince dilimlenen lezzet oranı yüksek, adı üstünde yumuşacık bir ettir. Izgarada ideal pişirme derecesi az orta ve orta olmakla birlikte tüm pişme derecelerine de uygundur. Paket içerisinde bonfilenin büyüklüğüne göre yaklaşık 9-10 dilim bulunmaktadır. Ürünün gramajı +-%10 oranında farklılık gösterebilmektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.