350G - Koyun Sütü
İzmir denince akla gevrek, gevreğide İzmir tulum peyniri ile yemek gerek diyebiliriz. Geleneksel İzmir tulum peynirimiz hafif sarı renginde; tuzu, yağı, tadı tam kıvamındadır. Egenin serbest dolaşan koyun ve ineklerinin taze sütünden elde ediyoruz. En az 15 ay olgunlaştırıyor, muhteşem lezzetine kavuşturuyoruz.
500 G - Şirden Mayalı, Az Tuzlu
Anadolu coğrafyasında özel bir yer işgal eden, yapımıda bir okadar meşakatli, damaklarda ayrı lezzete sahip Erzincan tulumumuz tazecik sağılmış keçi ve koyun sütü karışımıyla hazırlanır. Kokusuz, az tuzludur. Kendine has aromatik lezzetiyle damağınızı benzersiz bir tat ile buluşturuyoruz.
300G - Şirden Mayalı
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.