150gr - Antrikot
100g - Çemeni Sıyrılmış
Çemeni sıyrılmış pastırmamız hayvanın en değerli bölgesi olan sırt kısmında yer alan etin az yağlı antrikot kısmından üretilmiştir.
250 Gr
200 Gr
100 g - Füme Et
150 g - Kafkas Usulü
Yüzyıllarca insanlar tarafından etin korunma yöntemi olarak kullanılmıştır. Özel tuzlarla en iyi dana eti kullanılarak 2 haftalık dinlendirme işleminden sonra fırınlanarak Kafkas Usulü Kuru Etin muhteşem lezzete ulaşıyoruz.
150 g - Boşnak Usulü
100 G - Füme Antrikot
48 saat baharat karışımı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, düve/dana antrikot
150 G
500 Gr
Amasya ve Kırşehir'in gezen yerli ırk dana etinden çift çekim yapılmakta ve kaburga bölümü kullanılmaktadır. %15-%20 yağ oranına sahiptir. Sipariş notuna eklediğiniz takdirde tercihinize göre tek çekim olarak da hazırlanabilir. Kıymalarımız teslimatın yapılacağı gün taze çekilip paketlenmektedir.
Gezen yerli ırk dana etinden çift çekim yapılmakta ve kaburga bölümü kullanılmaktadır. %10-%15 yağ oranına sahiptir. Sipariş notuna eklediğiniz takdirde tercihinize göre tek çekim olarak da hazırlanabilir. Kıymalarımız teslimatın yapılacağı gün taze çekilip paketlenmektedir.
Amasya ve Kırşehir'in gezen yerli ırk dana etinin kol ve but kısmından hazırlanmaktadır. Tencere yemekleri için uygundur. Sinirleri ve zarından ayıklanmış olarak pişirilmeye hazırdır.
Dana kaburgadan hazırladığımız kemikli parça etler yemeklerinizin lezzetine lezzet katar. Tencere yemekleri için idealdir.
Dana bonfilenin göbek kısmından ince dilimlenen lezzet oranı yüksek, adı üstünde yumuşacık bir ettir. Izgarada ideal pişirme derecesi az orta ve orta olmakla birlikte tüm pişme derecelerine de uygundur. Paket içerisinde bonfilenin büyüklüğüne göre yaklaşık 9-10 dilim bulunmaktadır. Ürünün gramajı +-%10 oranında farklılık gösterebilmektedir.
Balıkesir kıvırcık kuzularımızın zengin aroması ve sahip olduğu kaliteli yağı ile enfes lezzettedir. Izgarada, tavada yada fırında pişirmek için idealdir. Dilimlenmiş olarak gönderilmektedir. Bütün halinde istiyorsanız lütfen sipariş notunda belirtiniz.
Haşlamalık tandır tarzı yemeklerin vazgeçilmezidir. Vücudun direncini ve bağışıklığı artırmak için ilikli suyuyla çorba yapmak için de idealdir.
Kuzunun sırtından çıkan bonfilesidir. Bir kuzudan sadece 250-300 gr. kadar çıkan nadide bir ettir. Yağsız ve sinirsiz olarak çıkarıldığı için oldukça yumuşaktır. Tavada yada ızgarada pişirmeye uygundur. İdeal pişirme derecesi orta pişmiştir.
350 - 400 Gr - 3 Adet
Etlerimiz ve doğal baharat karışımımız ile hazırladığımız hamburger köftelerimiz hem lezzetli hem de sağlıklı.
Çift çekim kıyma ve taneden çektiğimiz baharatlarla hazırladığımız %25 yağ oranına sahip çok lezzetli bir üründür. Tavada ve mangalda pişirmek için idealdir. Köftelerimizin farkı etimizin kalitesi ve yüksek işçiliğimizdir.
500 Gr - 5 Paket
500 Gr - Süt Kuzu
500 Gr - Süt Kuzusu
150gr - Yağsız
Kontrofile pastırma hayvanın en değerli bölgesi olan sırt kısmında yer alan etten elde edilir. Az yağlı ve yumuşaktır.
150 G - Soyulmuş Füme Dil
Füme dil nasıl yapılır diye merak edenler için söyleyelim. Taze çekilmiş baharatlar kullanılarak işlenen ve deniz tuzu ilave edilerek özel odalarda marine edilen soyulmuş füme dil Doğadolu farkıyla sizlerle buluşuyor. Afiyet olsun
400g - Manda Sucuğu
Amasra’nın Avara köyünde doğayla iç içe bir yaşamda, steril bir şekillerde üretilen Avara Sucukları %100 manda etidir. Manda eti sığır etinden yüzde 40 daha az kolesterol, yüzde 55 daha az kalori, yüzde 11 ise daha fazla protein ve mineral içerdiğinden insan sağlığı için daha uygundur.
Taze çekilmiş baharatlarla hazırlanan, deniz tuzu ile marine edildikten sonra doğal meşe odunu ile islenerek hazırlanmaktadır. Diyet listelerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan Fümeci Hindi But isli et lezzetini damağında hissetmek isteyenler için. Afiyet olsun.
150 G - Karabiberli
3 Kg - Köy Tavuğu
Serbest Gezen etlik tavuklarımız 15 ay fenni yem kullanılmadan besleniyor.Günlük taze kesim ile kuru yolum yapılarak sizlere ulaşıyor. 1.5 saat Düdüklü tenecerede kaynatınız.
3 Kg - Parçalanmış
450 - 500G - Katkısız
Isıl İşlem görmemiş fermente Sarıönder sucuklarımız hiçbir katklı maddesi, koruyucu, kimyasal vb madde içermez. Tüketmediğiniz kısmı derin dondurucuda saklayınız.
100 G - Rokfor Peynirli
30 gün iklimlenddirme odasında rokfor peynirinin kültürü ile olgunlaştırılmış, meşe odunu ile tütsülenmiş, az bahratlı düve/dana salam. Isıl işleme maruz bırakılmamıştır.
200 G - Kokoreçli
Bulgaristan usulü olgunlaştırılmış, meşe odunu ile tütsülenmiş, bol baharatlı , Balıkesir kıvırcık kuzu kokoreç & düve/dana, kuru sucuk
100G - Sade
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş, az baharatlı ,düve / dana rostbif
100G - Kaekikli
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş,az baharatlı, taze kekilli ,düve / dana rostbif
100G - 170 saat Füme edilmiş
170 saat baharat karışımlı sos içinde marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, Brezilya usulü dana sokum et.
100G - 170 saat Fümelendirilmiş
170 saat baharat karışımlı sos içinde marine edilmiş, 12 saat meşe odunu ile düşük ısıda tütsülenmiş, az baharatlı, New York usulü dana brisket. Isıtarak Tüketiniz.
250G - Yanak Eti
6 Saat meşe odununda yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, dana yanak et. Sıcak ile uyumlu özel vakum poşetinde teslim edilmektedir. Kaynar suda 6-7 dk bekletildikten sınra poşetinden çıkararak tüketebilirsiniz.
350G - Arjantin Usulü
12 Saat meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı , Arjantin usulü dana kaburga eti. Sıcak ile uyumlu özel vakum poşetinde teslim edilmektedir. Kaynar suda 6-7 dk bekletildikten sınra poşetinden çıkararak tüketebilirsiniz.Gramaj 50gr aşağı/yukarı değişebilir.
80G - kaburga
İngiliz salamura tekniği ile marine edilerek, 90 gün iklimlendirme odasında olgunlaştırılmış, az baharatlı, düve/dana kemiksiz kaburga eti
100G - 120 gün fermente
Bol baharat ve meyve aroması ile marine edilmiş 120 gün iklimlendirme odasında İtalya Valtellina usulü olgunlaştırılmış dana nuar.
175G
Çedar peynir ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Kuzey Afrika usulü rulo dana sosis.
175G - Gravyer Peynirli
Gravyer peyniri ve zerdeçal ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Kuzey Afrika usulü rulo dana sosis.
175G - Jalepeno Biberli
Jalepeno Biberli ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Kuzey Afrika usulü rulo dana sosis.
280G - Gravyerli
Gravyer peynir ve zerdeçal ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Almanya Frankfurt usulü rulo dana sosis.
285G
Çedar peynir ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Almanya usulü rulo dana sosis.
285G - Jalepeno Biberli
Jalepeno Biberli ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Almanya usulü rulo dana sosis.
Kereviz ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Alman usulü rulo dana sosis.
Jalepeno Biberli ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Arjantin usulü dana sosis.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.