100 g - Füme Et
150 g - Kafkas Usulü
Yüzyıllarca insanlar tarafından etin korunma yöntemi olarak kullanılmıştır. Özel tuzlarla en iyi dana eti kullanılarak 2 haftalık dinlendirme işleminden sonra fırınlanarak Kafkas Usulü Kuru Etin muhteşem lezzete ulaşıyoruz.
150 g - Boşnak Usulü
100 G - Füme Antrikot
48 saat baharat karışımı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, düve/dana antrikot
150 G
150 G - Soyulmuş Füme Dil
Füme dil nasıl yapılır diye merak edenler için söyleyelim. Taze çekilmiş baharatlar kullanılarak işlenen ve deniz tuzu ilave edilerek özel odalarda marine edilen soyulmuş füme dil Doğadolu farkıyla sizlerle buluşuyor. Afiyet olsun
Taze çekilmiş baharatlarla hazırlanan, deniz tuzu ile marine edildikten sonra doğal meşe odunu ile islenerek hazırlanmaktadır. Diyet listelerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan Fümeci Hindi But isli et lezzetini damağında hissetmek isteyenler için. Afiyet olsun.
150 G - Karabiberli
100 G - Rokfor Peynirli
30 gün iklimlenddirme odasında rokfor peynirinin kültürü ile olgunlaştırılmış, meşe odunu ile tütsülenmiş, az bahratlı düve/dana salam. Isıl işleme maruz bırakılmamıştır.
200 G - Kokoreçli
Bulgaristan usulü olgunlaştırılmış, meşe odunu ile tütsülenmiş, bol baharatlı , Balıkesir kıvırcık kuzu kokoreç & düve/dana, kuru sucuk
100G - Sade
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş, az baharatlı ,düve / dana rostbif
100G - Kaekikli
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş,az baharatlı, taze kekilli ,düve / dana rostbif
100G - 170 saat Füme edilmiş
170 saat baharat karışımlı sos içinde marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, Brezilya usulü dana sokum et.
100G - 170 saat Fümelendirilmiş
170 saat baharat karışımlı sos içinde marine edilmiş, 12 saat meşe odunu ile düşük ısıda tütsülenmiş, az baharatlı, New York usulü dana brisket. Isıtarak Tüketiniz.
250G - Yanak Eti
6 Saat meşe odununda yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, dana yanak et. Sıcak ile uyumlu özel vakum poşetinde teslim edilmektedir. Kaynar suda 6-7 dk bekletildikten sınra poşetinden çıkararak tüketebilirsiniz.
350G - Arjantin Usulü
12 Saat meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı , Arjantin usulü dana kaburga eti. Sıcak ile uyumlu özel vakum poşetinde teslim edilmektedir. Kaynar suda 6-7 dk bekletildikten sınra poşetinden çıkararak tüketebilirsiniz.Gramaj 50gr aşağı/yukarı değişebilir.
80G - kaburga
İngiliz salamura tekniği ile marine edilerek, 90 gün iklimlendirme odasında olgunlaştırılmış, az baharatlı, düve/dana kemiksiz kaburga eti
100G - 120 gün fermente
Bol baharat ve meyve aroması ile marine edilmiş 120 gün iklimlendirme odasında İtalya Valtellina usulü olgunlaştırılmış dana nuar.
175G
Çedar peynir ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Kuzey Afrika usulü rulo dana sosis.
175G - Gravyer Peynirli
Gravyer peyniri ve zerdeçal ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Kuzey Afrika usulü rulo dana sosis.
175G - Jalepeno Biberli
Jalepeno Biberli ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Kuzey Afrika usulü rulo dana sosis.
280G - Gravyerli
Gravyer peynir ve zerdeçal ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Almanya Frankfurt usulü rulo dana sosis.
285G
Çedar peynir ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Almanya usulü rulo dana sosis.
285G - Jalepeno Biberli
Jalepeno Biberli ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Almanya usulü rulo dana sosis.
Kereviz ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, az baharatlı, Alman usulü rulo dana sosis.
Jalepeno Biberli ile lezzetlendirilmiş, meşe odunu ile tütsülendmiş, bol baharatlı, Arjantin usulü dana sosis.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.