700g - %65Keçi Sütü
650g - Şirden Mayalı Sert Ezine Peyniri
Az Tuzlu - 500g
Özlediğiniz ve vazgeçemediğiniz beyaz peynir lezzetini kahvaltı sofralarınıza taşıyoruz. Yediğiniz andan itibaren tadı, kıvamı ve süt dolu lezzeti hissedeceksiniz. Tamamen inek sütünden besin değeri korunarak elde edilen, katkısız, doyulmaz tadıyla tazecik ekmeğin arasında lezzetine hayran olacaksınız
300g - Az Tuzlu Sert Kıvamlı
Özlediğiniz ve vazgeçemediğiniz beyaz peynir lezzetini kahvaltı sofralarınıza taşıyoruz. Yediğiniz andan itibaren tadı, kıvamı ve süt dolu lezzeti hissedeceksiniz. Tamamen inek sütünden besin değeri korunarak elde edilen, katkısız, doyulmaz tadıyla tazecik ekmeğin arasında lezzetine hayran olacaksınız. Böreklerinize ekstra lezzet katacaktır.
500 Gr - Sert
İzmir denince akla gevrek, gevreği de İzmir tulum peyniri ile yemek gerek diyebiliriz. Geleneksel İzmir tulum peynirimiz hafif sarı renginde; tuzu, yağı, tadı tam kıvamındadır. Egenin serbest dolaşan ineklerinin taze sütünden elde ediyoruz. En az 12 ay olgunlaştırılmış sert kıvamlı.
500g - Sert
İzmir denince akla gevrek, gevreğide İzmir tulum peyniri ile yemek gerek diyebiliriz. Geleneksel İzmir tulum peynirimiz hafif sarı renginde; tuzu, yağı, tadı tam kıvamındadır. Egenin serbest dolaşan koyun ve ineklerinin taze sütünden elde ediyoruz. En az 15 ay olgunlaştırıyor, muhteşem lezzetine kavuşturuyoruz.
450 Gr. - Şirden Mayalı, Az Tuzlu
Anadolu coğrafyasında özel bir yer işgal eden, yapımıda bir okadar meşakatli, damaklarda ayrı lezzete sahip Erzincan tulumumuz tazecik sağılmış keçi ve koyun sütü karışımıyla hazırlanır. Kokusuz, az tuzludur. Kendine has aromatik lezzetiyle damağınızı benzersiz bir tat ile buluşturuyoruz.
500 Gr - Şirden Mayalı
Tarifi olmayan lezzet. Çorum'un yöresel peyniri olan Kargı tulum peynirimiz yaylım keçilerinden alınan tazecik sütün besin değerini ve sıcaklığını kaybetmeden süzülerek mayalanıp deri tulumlara basılmasından elde edilir. Eşsiz lezzeti yapımında saklı olan bu ürünümüz hiçbir katkı maddesi içermez
450g - Keçi - Koyun Sütü
İç Anadolu bölgesinin severek tükeltilen peynirlerinden biri olan Ermenek Tulum Peynirimiz doğal süt kokusu ve orta sertlikteki yapısıyla vazgeçilmez bir lezzettir. Süt kokusunu ve lezzetini üzerinde barındıran bu peynire bayılacaksınız.
400g - Şirden mayalı
500g - Az tuzlu
350g - Az Tuzlu
500 Gr - Az Tuzlu
1000 gr - Kaşkaval Peyniri
350-400 Gr - %95 Keçi Sütü
Kuzey Ege'nin yaylalarında kekik, lavanta gibi aromatik bitkilerle beslenen keçilerin sütünün tüm saflığıyla yapılmaktadır. Bu nedenle kendine has aromatik tada sahip, tam yağlı, sert ve orta tuzlu yapıdadır.
%100 Keçi - Sürülebilir Kıvam
350g - Ogunlaştırılmış
%100 Keçi - 350g
%100 Keçi - 300g
%100 Keçi - 200g
500gr - % 100 Manda Sütü
Hardallı Gouda Peyniri inek sütünden yapılır. Yumuşak dokulu olan Gouda peynirin tadı hafiftir. Açık sarı renkte olup, içeriğinde çıtır hardal taneleri ile uyum içerisinde bir lezzetdir.
200g
Koyun, keçi, ağırlıklı ve bir miktarda inek sütü içeren bu peynir yerin 35 metre altındaki mağaralarda olgunlaştırılıyor, adını da buradan alıyor. Akılda ve damakta kalıcılığı yükses enfes bir lezzet.
500g - Şirden Mayalı
300g - Şirden Mayalı
%100 Keçi - 250g-280g
650gr - Az Tuzlu
Van Başkale'den toplanan şifalı otlarla yapılır. Bildiklerimizden farkı; az tuzlu ve bir klasik peynir gibi olgunlaştırılması.
300g - Artizan Keçi Peyniri
Sağılan sütün bütünü, yani sağımdan hemen sonra hiçbir müdahale maruz kalmadan taze taze 63°C de 20 dakika pastörize edilip soğutulan süt Bon SC çiftliği oğlaklarından elde edilen oğlak şirden mayası ile mayalanır kalıplarda şeklini alır ve deniz tuzu ile tuzlanarak vakumlu paketlere konur. Böylece sütün tüm yağı, kreması peynirin içinde kalarak gerçek lezzetini ortaya çıkarır.
300g - Artizan Keçi Peynir
Bon Sc çiftliği keçi sütü (%100) ve Bon SC oğlakları şirden mayası ile özenle üretilen Artizan peynir Şimdi Sürülebilir kıvamda Cam kavanoza girdi.
450g - Şirden Mayalı
600g - Tire Süt Kooperetaifi
250 Gr - Şirden Mayalı
200 Gr - Şirden Mayalı
300 Gr - Şirden Mayalı
400 Gr - Şirden Mayalı
500 Gr - Tam Yağlı
Karadeniz yaylalarından gelen bu lezzet Coğrafi Konum işaretli olmak ile birlikte yılın süt ürünleri ödülüne layık görülmüştür. Taze kaşar ta yağlı olup geleneksel yöntemler ile üretilmiştir.
500 Gr. - Şirden Mayalı
Anadolu coğrafyasında özel bir yer işgal eden, yapımıda bir okadar meşakatli, damaklarda ayrı lezzete sahip Erzincan tulumumuz tazecik sağılmış keçi ve koyun sütü ve antep fıstığı karışımıyla hazırlanır. Kokusuz, az tuzludur. Kendine has aromatik lezzetiyle damağınızı benzersiz bir tat ile buluşturuyoruz.
300 Gr - Az Tuzlu
Şirden mayası ile mayalanan Trakya eski kaşarımız en az 12 ay doğal ortamında olgunlaşması beklenir. Olgunlaşma süresinden sonra sizlerin beğenisine sunulur. Koyun ve keçi sütünden yapılır.
200 Gr -
400g - Tire Süt Kooperetaifi
100 Gr - Füme
200 Gr - Organik
Biogurme Organik Labne , sürülebilir lezzeti ile kahvaltılarınıza lezzetli bir dokunuş yapıyor. Labne peyniri, lezzeti ile tatlı tariflere de çok yakışıyor.
500 Gr
Pastörize inek sütünden yapılmış, tam yağlı beyaz peynirimiz en az 12 ay olgunlaştırılmıştır. Fiyat geçişleri öncesi stoklu edindiğimizi peynirimizi bütçeye destek kapsamında stoğumuz tünene kadar zam yapmayacağız.
500 Gr - Koyun sütü ağırlıklı, keçi ve inek sütü içerir
Kuzey Ege'nin yaylalarında kekik, lavanta gibi aromatik bitkilerle beslenen koyun sütünün tüm saflığıyla yapılmaktadır. Bu nedenle kendine has aromatik tada sahip, tam yağlı, sert ve orta tuzlu yapıdadır.
175 Gr
125 Gr
300g - Az tuzlu
500g - Az Tuzlu
375-400 Gr - İsli Çerkez
200 Gr - Organik-Laktozsuz
500g - Tire Süt Kooperetaifi
500 gr - Kaşkaval Peyniri
200 G - Organik Sertifikalı
Bu peynirin yapımında sadece %4 yağlı, Ari İşletme ve AB Onaylı Akmeşe Simental Çiftliği Organik Sütleri kullanılmıştır.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.