700g - Tam Yağlı Koyun Peyniri
650g - Şirden Mayalı Sert Ezine Peyniri
700g - Hakiki Çanakkale
150g - Katkısız Süt Kaymağı
Az Tuzlu - 500g
300g - Az Tuzlu Sert Kıvamlı
450g - 12 Ay Olgunlaştırılmış
İzmir denince akla gevrek, gevreği de İzmir tulum peyniri ile yemek gerek diyebiliriz. Geleneksel İzmir tulum peynirimiz hafif sarı renginde; tuzu, yağı, tadı tam kıvamındadır. Egenin serbest dolaşan ineklerinin taze sütünden elde ediyoruz. En az 12 ay olgunlaştırılmış sert kıvamlı.
500g - 15 Ay Olgunlaştırılmış Orta Sert
400g - Şirden Mayalı Az Tuzlu
250g - Şirden Mayalı
Tarifi olmayan lezzet.. Çorum'un yöresel peyniri olan Kargı tulum peynirimiz yaylım keçilerinden alınan tazecik sütün besin değerini ve sıcaklığını kaybetmeden süzülerek mayalanıp deri tulumlara basılmasından elde edilir. Eşsiz lezzeti yapımında saklı olan bu ürünümüz hiçbir katkı maddesi içermez
450g - Keçi - Koyun Sütü
İç Anadolu bölgesinin severek tükeltilen peynirlerinden biri olan Ermenek Tulum Peynirimiz doğal süt kokusu ve orta sertlikteki yapısıyla vazgeçilmez bir lezzettir. Süt kokusunu ve lezzetini üzerinde barındıran bu peynire bayılacaksınız.
400g - Şirden mayalı
400g - Az tuzlu
350g - Az Tuzlu
500 Gr - Az Tuzlu
1000gr - Kaşkaval Peyniri
500g - Taze Tam Yağlı
500gTaze - Tam Yağlı
500g - Tam Yağlı
Tuz ve yağ oranı çok az olan bir lezzettir. Balıkesir, İzmir, Adapazarı yörelerine ait bir peynirdir. Besleyici ve doyurucu olan bu geleneksel lezzet salata, makarna ve mezelerin vazgeçilmezi olacaktır.
400g - Taze Tam Yağlı
350g - %95 Keçi Sütü
%100 Keçi - Sürülebilir Kıvam
350g - Ogunlaştırılmış
%100 Keçi - 350g
%100 Keçi - 300g
%100 Keçi - 200g
500gr - % 100 Manda Sütü
%100 Keçi - 250g-280g
%100 Keçi - 500-540g
%100 keçi sütünden şirden mayası ile geleneksel yöntemler ile fermente edilen Madalı keçi beyaz peynirleri kültür içermez. Lezzetini artizan üretim şeklinden ve sütünden alıyor; az tuzlduur. Kokmaz, ağır bir tat almazsınız. Ufaklıkların sağlıklı beslenmesi için harika bir alternatif.
500g - Şirden Mayalı
300g - Şirden Mayalı
Az Tuzlu - 220g
300gr - Az Tuzlu
Van Başkale'den toplanan şifalı otlarla yapılır. Bildiklerimizden farkı; az tuzlu ve bir klasik peynir gibi olgunlaştırılması.
300g - Artizan Keçi Peyniri
Sağılan sütün bütünü, yani sağımdan hemen sonra hiçbir müdahale maruz kalmadan taze taze 63°C de 20 dakika pastörize edilip soğutulan süt Bon SC çiftliği oğlaklarından elde edilen oğlak şirden mayası ile mayalanır kalıplarda şeklini alır ve deniz tuzu ile tuzlanarak vakumlu paketlere konur. Böylece sütün tüm yağı, kreması peynirin içinde kalarak gerçek lezzetini ortaya çıkarır.
300g - Artizan Keçi Peynir
Bon Sc çiftliği keçi sütü (%100) ve Bon SC oğlakları şirden mayası ile özenle üretilen Artizan peynir Şimdi Sürülebilir kıvamda Cam kavanoza girdi.
400g - Şirden Mayalı
600g - Tire Süt Kooperetaifi
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.