700g - %65Keçi Sütü
650g - Şirden Mayalı Sert Ezine Peyniri
Az Tuzlu - 500G
Özlediğiniz ve vazgeçemediğiniz beyaz peynir lezzetini kahvaltı sofralarınıza taşıyoruz. Yediğiniz andan itibaren tadı, kıvamı ve süt dolu lezzeti hissedeceksiniz. Tamamen inek sütünden besin değeri korunarak elde edilen, katkısız, doyulmaz tadıyla tazecik ekmeğin arasında lezzetine hayran olacaksınız
300g - Az Tuzlu Sert Kıvamlı
Özlediğiniz ve vazgeçemediğiniz beyaz peynir lezzetini kahvaltı sofralarınıza taşıyoruz. Yediğiniz andan itibaren tadı, kıvamı ve süt dolu lezzeti hissedeceksiniz. Tamamen inek sütünden besin değeri korunarak elde edilen, katkısız, doyulmaz tadıyla tazecik ekmeğin arasında lezzetine hayran olacaksınız. Böreklerinize ekstra lezzet katacaktır.
350G - Koyun Sütü
İzmir denince akla gevrek, gevreğide İzmir tulum peyniri ile yemek gerek diyebiliriz. Geleneksel İzmir tulum peynirimiz hafif sarı renginde; tuzu, yağı, tadı tam kıvamındadır. Egenin serbest dolaşan koyun ve ineklerinin taze sütünden elde ediyoruz. En az 15 ay olgunlaştırıyor, muhteşem lezzetine kavuşturuyoruz.
500 G - Şirden Mayalı, Az Tuzlu
Anadolu coğrafyasında özel bir yer işgal eden, yapımıda bir okadar meşakatli, damaklarda ayrı lezzete sahip Erzincan tulumumuz tazecik sağılmış keçi ve koyun sütü karışımıyla hazırlanır. Kokusuz, az tuzludur. Kendine has aromatik lezzetiyle damağınızı benzersiz bir tat ile buluşturuyoruz.
350G - Az tuzlu
350g - Az Tuzlu
500 Gr - Az Tuzlu
1000 gr - Kaşkaval Peyniri
500gr - % 100 Manda Sütü
%100 Keçi - 250g-280g
500g - Şirden Mayalı
300g - Artizan Keçi Peyniri
Sağılan sütün bütünü, yani sağımdan hemen sonra hiçbir müdahale maruz kalmadan taze taze 63°C de 20 dakika pastörize edilip soğutulan süt Bon SC çiftliği oğlaklarından elde edilen oğlak şirden mayası ile mayalanır kalıplarda şeklini alır ve deniz tuzu ile tuzlanarak vakumlu paketlere konur. Böylece sütün tüm yağı, kreması peynirin içinde kalarak gerçek lezzetini ortaya çıkarır.
300G - Şirden Mayalı
400 Gr - Az Tuzlu
500 Gr - Şirden Mayalı
Şirden mayası ile mayalanan Trakya eski kaşarımız en az 12 ay doğal ortamında olgunlaşması beklenir. Olgunlaşma süresinden sonra sizlerin beğenisine sunulur. Koyun ve keçi sütünden yapılır.
200 Gr -
100 Gr - Füme
200 Gr - Organik
Biogurme Organik Labne , sürülebilir lezzeti ile kahvaltılarınıza lezzetli bir dokunuş yapıyor. Labne peyniri, lezzeti ile tatlı tariflere de çok yakışıyor.
400 Gr - Tuzsuz
500g - Az Tuzlu
375-400 Gr - İsli Çerkez
400G - Şirden Mayalı
Kelle Sepet peyniri bir sepet peyniri çeşitidir.En lezzetli (delikli) sepet peynirleri Balıkesir’in , Savaştepe bölgelerinden toplanan doğal sütlerden üretilir. hafif derecede peynir aromasının yanında süt rehasını hissettirir, kahvaltıda yada tostunuzun içinde deneyebilirsiniz. Az tuzludur.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.