150 g - Kafkas Usulü
Yüzyıllarca insanlar tarafından etin korunma yöntemi olarak kullanılmıştır. Özel tuzlarla en iyi dana eti kullanılarak 2 haftalık dinlendirme işleminden sonra fırınlanarak Kafkas Usulü Kuru Etin muhteşem lezzete ulaşıyoruz.
150 g - Boşnak Usulü
100 G - Füme Antrikot
48 saat baharat karışımı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş, az baharatlı, düve/dana antrikot
150 G
100G - Sade
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş, az baharatlı ,düve / dana rostbif
100G - Kaekikli
48 saat baharat karşımlı sos ile marine edilmiş, meşe odunu ile tütsülenerek pişirilmiş,az baharatlı, taze kekilli ,düve / dana rostbif
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.