350g - Glutensiz
50gr
300gr
250g - Organik Sertifikalı
100g - Organik Sertifikalı
250g - Katkısız
1000g - Katkısız
150g - Glutensiz
154g - Organik Sertifikalı
Organik Kakao Yağı, tertemiz, organik ve üstün kaliteli bir ürün. Kakao Yağı Glutensiz ve Vegandır. İlave şeker, koruyucu, renklendirici, dolgu maddesi içermez.
300g -Glutensiz
Glutensiz yulaf ezmemizi ister sabahları sütle beraber tüketin, ister lezzetli kurabiyeler hazırlayın, Yulaf ezmesi bol lif içeriği ile oldukça doyurucu ve sağlıklı bir alternatif.
360 Gr - Glutensiz
320g - Organik Sertifikalı
Kavrulmamış çiğ fındıkların öğütülmesi ile elde edilen fındık unu, beyaz una kıyasla daha besleyici ve daha aromalı bir un alternatifidir. Glüten içermediği için çölyak hastaları ve glüten hassasiyeti olan kişilerin kullanımına uygundur. Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen Wefood Fındık Unu, vegan ve şeker ilavesizdir.
140g - Organik Sertifikalı
300 ml - Organik Sertifikalı
150 ml - Organik Sertifikalı
330g - Organik Sertifikalı
400 g - Glutensiz
Siyah Kinoa söylenenin aksine beyaz ve kırmızı kinoadan tamamen farklıdır. Yetişebilmesi için çok yüksek rakım ve bol azot isteyen siyah kinoa besin değerleri açısından en zengin kinoa cinsidir. Ek olarak pişirme zamanı ve diriliği de diğer renk kinoa lara göre oldukça farklıdır. Glutensizdir.
100 g - Gutensiz
Moringa tozu; moringa oleifera adlı bir bitkinin yapraklarından elde edilen bir süper gıda çeşidini oluşturuyor. Hindistan, Pakistan, Nepal ve Filipinler’de yetişebilen bu bitki, hemen her kısmındaki aktif bileşenlerle çeşitli kaynaklarda “mucize ağaç” olarak anılıyor. Nitekim bu yönüyle pek çok ilacın formülünde de etkin bir ham madde olarak görülebiliyor. Bitkinin yapraklarından üretilen moringa tozu ise lacivertimsi-koyu yeşil renginin yanı sıra, farklı tüketim şekillerine uygun hoş aromasıyla öne çıkıyor.
50 g - Gutensiz
Matcha tozu, tıpkı siyah ve yeşil çay gibi camellia sinensis bitkisinden elde edilen bir gıda çeşidini oluşturuyor. Hatta ürün standart çay ile tamamen aynı koşullarda yetiştiriliyor. Ancak matcha tozu yapımında kullanılan yapraklar, hasattan 20 ila 30 gün önce örtülerek gölgede bırakılıyor. Böylece yaprakların klorofil seviyesi, fenolik bileşenleri ve amino asit oranı maksimum seviyede korunuyor. Son adımda ise yapraklar hasat edilerek, pudramsı bir görünüm kazanana dek öğütülüyor. Böylece sebzemsi ve hoş bir aromaya sahip olan matcha tozu elde ediliyor.
150 g - Organik Sertifikalı
85g
Çölyaklı ve glutensiz diyet yapanlar için tüketimi uygundur. Cipsten vazgeçemeyen ama sağlığına dikkat edenler için afiyetle tüketebileceğiniz nohut cipsi.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.