500gr - Katkısız
Yazın sonunda olgunlaşmış biberler güneşte kurutulur ve öğütücüden geçirilir. Salça güneşte kurutulmaya bırakılır. Ev yapımı salçalarımızın güneş kurutması olduğu için uzun süre bekleyebilir hiçbir koruyucu maddeye ihtiyacı yoktur. Güneş ışığında beklemek onun en doğal koruyucusudur.
100cc - Katkısız
500ml - Organik Sertifikalı
700 Gr
2,5 Kg
500 ml - Organik Sertifikalı
650 G -
500 ml -
500 ml - Probiyotik
250 ml -
1000G
Çanakkale domates salçamızı, sezonunda özenle seçtiğimiz kırmızı tombul domateslerden yapıyoruz. Hem daha sulu hem de mis kokusuyla tombul domatesler ile yaptığımız salçanın tadına doyum olmuyor.
500gr - Katkısız Cam
Yazın sonunda olgunlaşmış Çanakkale biberler güneşte kurutulur ve öğütücüden geçirilir. Salça güneşte kurutulmaya bırakılır. Ev yapımı salçalarımızın güneş kurutması olduğu için uzun süre bekleyebilir hiçbir koruyucu maddeye ihtiyacı yoktur. Güneş ışığında beklemek onun en doğal koruyucusudur.
1000G - Katkısız
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.