Yanturalı Sucuk (450-500 g)
Yanturalı Sucuk (450-500 g)

Yanturalı Sucuk (450-500 g)

450 - 500Gr - Fermente

 

Kemik ve sinirlerinden ayrılan dana eti uygun şekilde kıyma haline getirildikten sonra sarımsak ve özel baharatlar eklenerek hamur haline getirilir. Tam otomatik makinelerle el değmeden kılıflarına doldurulan sucuklar Kangal şeklinde bağlanır. Tamamen geleneksel yöntemler ile doğal fermantasyon işlemi tamamlanıp doğal halde satışa sunulur.

 

 

 

 

Kemik ve sinirlerinden ayrılan dana eti uygun şekilde kıyma haline getirildikten sonra sarımsak ve özel baharatlar eklenerek hamur haline getirilir. Tam otomatik makinelerle el değmeden kılıflarına doldurulan sucuklar Kangal şeklinde bağlanır. Tamamen geleneksel yöntemler ile doğal fermantasyon işlemi tamamlanıp doğal halde satışa sunulur.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR